joi, 3 aprilie 2008

3 aprilie

Sa iti fortezi vointa sa se orienteze spre ceva este nenatural, dar cand iti doresti ceva anume vointa se orienteaza de la sine, in mod natural.

6 comentarii:

Unknown spunea...

cred ca te ai exprimat nitel fortat, man. exercitiul vointei presupue ceva lupta inte eu si sine, zii cum vrei dar tre sa fortezi putin si nu stiu dac poti spune natural sau nenatural.

Anonim spunea...

Poate ca da... dar imi place ideea, chestia ca atunci cand te fortezi, o faci pentru ca nu ai obiective motivante, dar pentru performante de top e potrivit sa "faci tot posibilul"!, si asta inseamna sa te depasesti, dar numai daca iti doresti reusesti sa o faci... deci tot
DORINTA ORIENTEAZA VOINTA

Anonim spunea...

...asa cum se orienteaza in mod naturat mintea barbatilor spre femei...:))))... hi hi hi

Anonim spunea...

Presagio daca esti barbat felicitari pentru observatie, daca esti femeie, .... ai putea lasa si incuraja expertii sa se afirme in domeniu :)))). Intrebarea se pune daca in domeniul femeilor barbatii ar putea fi experti, sau tot femeile. Dar mai interesant in acest tip de relatii este ca nimeni nu a fost expert pana acum, si e foarte bine asa, pentru ca ramane o problema care va fi mereu in atentia publicului spectator ;;).

Anonim spunea...

hi hi...pai asta e tot farmecul, sa facem presupuneri...

Anonim spunea...

Atunci presupun ca esti femeie =))))