luni, 12 mai 2008

12 mai

Atunci cand cineva isi doreste sa "intalneasca" dragostea adevarata, inconstientul sau creeaza acel sentiment in interiorul corpului si il ataseaza unei persoane cunoscute sau nu.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca este mult mai usor sa incerci sa descoperi iubirea daca incerci sa-i fixezi chipul unei persoane este specific noua, sa cunoastem si sa iubim dupa chip si asemanare…si asa este, trebuie doar sa-ti doresti sa gasesti iubirea si ea se va naste in sufletul tau…dar cred ca sintagma “dragostea adevarata” e cam nefericita, desi e atat de folosita, drept garantie a faptului ca merita, daca e adevarata…pana la urma dragostea este sau nu…
Eu cred ca merita sa o cautam…si nu doar in relatiile amoroase ci in toate relatiile cu cei din jur.

Anonim spunea...

Foarte interesant mesajul, chiar e interesant sa o cautam si in chip, si in alte persoane si poate chiar si orice altceva insufletit sau nu. Cred ca insusi corpul nostru este sistematic proiectat sa creeze acest sentiment in interiorul lui, dar pentru ca asa ne-a invatat societatea, toata viata cautam ceva de care sa legam acest sentiment, pentru a-i permite lui sa inceapa sa creeze acele stari placute si speciale. Si asteptam sa legam acest sentiment de ceva pentru a nu parea irationali si absurzi, sau incapabili sa ne explicam trairile noua sau altora.
Daca persoana isi permite sa para irationala, atunci da voie acestor trairi sa se declanseze in interior si sa se dezvolte indefinit ca intensitate pentru ca ele AU o logica, DAR emotionala, si trupul e facut sa creeze in interior "dragostea adevarata", la fel cum stie exact cum sa creeze orice alt sentiment oricat de sensibil, subtil, inalt, nobil etc. ar fi el.

Se spune ca "dragostea adevarata" sau "iubirea adevarata" pot fi gasite in interior, pentru ca doar acolo poti gasi logica emotionala de creare a acelor stari dar si intelegerea ratiunii care le da voie sa apara si sa se manifeste.

Anonim spunea...

Societatea ne invata ca trebuie sa fim echitabili si sa primim ceva in schimbul a ceea ce dam. Din cauza asta atunci cand instinctiv iubirea se naste in sufletul nostru cautam sa o legam de cineva care ne ofera certitudinea ca vom primi ceva in schimb, in loc sa ne bucuram, doar de minunata lume pe care ne-o deschide ea … si astfel in loc sa crestem, ea incepe sa ne limiteze si sa ne ingradeasca si in cele din urma se transforma in ceva rational si artificial. Asta cred ca este si din cauza ca avem tendinta de a privi lumea din jur doar rational si am renuntat la mister...daca ceva nu e rational si inteligibil logicii noastre limitate atunci devine usor ridicol si demn de luat in ras...

Ovidiu spunea...

DA... iar "dragostea adevarata" e chestia aia care incepe aunci cand se termina :)))))

Anonim spunea...

...e clar ca te iubesc...de adevaratelea :-)))

Simona spunea...

"Dragostea este o fiinta salbatica. Cind incercam sa o tinem in friu, ne distruge. Cind incercam sa o inchidem, ne inrobeste. Cind incercam sa o intelegm, ne tulbura." :)