sâmbătă, 1 martie 2008

1 martie

Vand pofta de viata!!!! Mnyam mniam ce buna e ..... te lingi pe buze !!!

5 comentarii:

Anonim spunea...

am nevoie de vreo 2 metri, 15 kg de pofta de viata.....URGENT...astazi, dupa orele 22.00.........

Unknown spunea...

Pentru ca imi pare nepotrivit un astfel de status pentru prima zi de primavara (care, e drept, e doar calendaristic intaia zi de primavara, dar, cu atat mai mult ar trebui sa ne incalzeasca sufleteste) o sa fiu mai rautacioasa ca de obicei.
"Admirabila oferta!" ar trebui sa gandesc, nu? Numai ca, acum, cand scriu, nu am dispozitia necesara, asa ca incerc sa ignor aceasta posibila varianta (fir-ar ea sa fie de subiectivitate!).
Asadar, la prima vedere anuntul tau pare a spune ca te afisezi meschin, incercand sa induci un fel de veselie fortata, pretioasa insa prin insusi modul (exploziv, neasteptat) de a ademeni pe cei dornici de a trai intens viata. Pofta ta de viata e de invidiat. E fundamentul insusi al felului tau de a fi? Doresti sa contaminezi si pe cei din jur prin entuziasmul tau sau sa le intretii/accentuezi frustrarile?
Ideea ca ai avea succes si ai scoate profit din "vanzari" se arata in toata goliciunea ei daca ar fi sa analizez strict economic continutul "anuntului publicitar"; se vede treaba ca ai ramas fara o letcaie de ai ajuns sa faci comert din asta...
Si inca ceva:
Nu te sperie gandul ca ar putea fi risipita pofta ta de viata prin ungherele cine stie caror suflete care ar visa la o ..."indestulare"?
Te-ai gandit ca e posibil a te pierde in platitudinea nechefului de viata al celorlalti?

Unknown spunea...

E naspa daca ramai cu linsul pe buze. Eu unu as prefera o cura buna, dar sa nu fie prescrisa de medicul de familie si neaparat compensata, ca din salariu de bugetar...stii "famelie mare, remuneratie dupe buge...coane Fanica"

Anonim spunea...

pentru altfel de pofte unde ne adresam :-))) tot la tine hi hi...

Anonim spunea...

... pentru alte pofte tot la tine...sa stiu cui ma adresez...ca deh pofta de viata e, dar parca ar merge si unele mai cu ...mnyam, mniam :-)))