sâmbătă, 24 ianuarie 2009

24 ianuarie

a good attitude it`s like ... a magic healing energy

4 comentarii:

Anonim spunea...

Nimic mai adevarat...

Anonim spunea...

Desi e un lucru atat de simplu, clar si stiut de toata lumea, constat ca sunt oameni care fie nu pot(psihologic vorbind, o fi vreun resort care ii impiedica inconstient sa faca lucrul acesta), fie nu vor sa realizeze aceasta "good attitude". Dar, in schimb, cauta nebuneste si fara speranta "the magic healing energy", tare curios...pana la urma si treaba asta tine de credinta, credinta in tine si in ceva...orice :)
So, what are you healing with your magic energy ....kidding

Ovidiu spunea...

Interesant mi se pare ca acest lucru are si el logica lui spirituala sau psihologica, si de ce o atitudine pozitiva fata de sine si de altii ar aduce ca o "vindecare" interioara sau exterioara ... de ce???.... ca un fixist al explicatiilor :) ... de ce e ceva care pur si simplu e. Ca si cum atunci cand esti pro ceilalti, esti pro viata, iar viata insesi e pro tine insuti ca efect si te pune pe aceeasi directie cu ea, iar atunci cand esti anti oricine, esti anti viata si viata se retrage de acolo.... iar boala si autodeprecierea are unde sa se dezvolte. Cu cat mai putin pentru viata din toate punctele de vedere, cu atat mai mult pentru boala si cu cat mai mult pentru viata in toate formele ei de manifestare si existenta, cu atat mai putin are loc deteriorarea si boala sa apara.

Anonim spunea...

Minunata putinta asta a noastra de a ne intreba, de ce-ul acesta, o frumoasa ispita de care nu cred ca vom scapa vreodata...sau, sa speram ca nu ne va parasi nicicand :)