vineri, 1 februarie 2008

1 februarie

Special pentru tine am pregatit ..... o combinatie magica de dominare si afectiune

7 comentarii:

Anonim spunea...

OK! unde?.... cand?... cum?

Heroina spunea...

Mhmm..suna foarte bine,ar fi buna numai o portie de afectiune ...pentru heroina:D...dominare nu imi doresc...mai bine domin eu;))desi nu imi sta in fire:P..poate trimisa prin posta portia de afectiune va ramane in sufletul meu intr-un coltisor:>:>:>

Anonim spunea...

eu cred ca numai gura e de tine......Nu esti in stare de nimic...Demonstreaza

Unknown spunea...

daca e special pentru cineva trebuie spus doar acelei persoane; daca e pentru toata lumea, nu mai e nici special, nici deosebit; poate ambiguu. Si cine sa-ti raspunda atunci la acel "ce spui?" ce pare aruncat asa, la intamplare, atata vreme cat e pentru toti si totodata pentru nimeni? E ciudata modalitatea asta a ta de a generaliza si in acelasi timp de a lasa sa para ca mesajul e doar pentru cineva anume; suna parca a razboire cu propriile-ti ganduri, porniri, sentimente; sau inca te intrebi daca ai voie sa lasi drum acestor zbateri spre tine insuti?!
Si daca era pentru o anumita femeie inseamna ca ea deja si-a revarsat asupra ta fara a-ti spune acea ciudata "combinatie magica de dominare si afectiune" din moment ce ti-a inspirat astfel de ganduri.
Vezi tu, "fara femeie viata ar fi o sinucidere automata" (te las sa ghicesti cine a zis asta daca tot esti pasionat de vorbele altora); numai ca nu orice femeie reuseste sa trezeasca in sufletul unui barbat acest amestec ciudat de implinire si stingere, voluptate si seninatate, deznadejde si triumf, deliciu si dezastru, renuntare si sublim.

Anonim spunea...

Daca as spune ca acest mesaj este pentru barbati si nu pentru femei m-ai crede? Tot ceea ce spui este foarte adevarat, interesant numai ca se abate putin de la ideea de baza. Sensul expresiei este ascuns intr-o pseudo-declaratie, la el insa femeile reactioneaza aproape instinctiv, pentru ca ele constient sau inconstient simt "ceva" special si bun in "combinatia magica". Esenta mesajului e urmatoarea (pentru barbati evident): femeia are nevoie instinctiv sa fie dominata, dominarea o atrage, iar afectiunea o convinge sa accepte faptul ca este atrasa. Dar cine are ochi o sa citeasca dincolo de forma, alte detalii interesante pe parcursul emisiunii.

Unknown spunea...

N-am zis decat ca parea ambiguu acest mod de adresare. Si de aici si celelalte posibile variante de citire printre randuri a status-ului respectiv. Si cate alte interpretari or mai fi! Ceea ce afirmi poate fi adevarat chiar daca nu ne place sa recunoastem: barbatul vrea sa fie puternic, grav chiar, si adesea reuseste; dar poate ca e intr-o oarecare masura reciproc valabila chestiunea; intrebarea e daca poti fi sigur ca ai gasit persoana care are acel ceva special, aparent unic, asupra caruia sa-ti reversi acea "combinatie magica de dominare si afectiune" care ar putea elimina singuratatea, fada si pustie de altfel. De aceea iubirea e atat de selectiva pentru ca nu-i altceva decat capacitatea noastra de a ne transcende in altul, e nazuinta catre sens, catre unitate; acest fapt creeaza o tensiune al carui rost este de a cosacra ideea ca iubirii nu-i este dat sa acceada la deplina unitate...Ar trebui sa citesti ceea ce au spus grecii despre dragoste; n-o sa gasesti nicaieri lucruri mai adanci.

Anonim spunea...

Felicitari iubitei(ca doar pentru ea e declaratia)... cred ca se bucura de aceasta combinatie!