joi, 28 februarie 2008

28 februarie

In fiecare femeie exista o "Sweet Princess" care abia asteapta sa fie descoperita si in fiecare barbat exista un "Powerfull King" care asteapta sa preia controlul!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Orice femeie isi doreste sa fie condusa de un rege dar tratata ca o printesa cu drepturi egale

Unknown spunea...

Incontestabila asertiune, nu? Asa crezi tu! Si asa cred multi barbati cum ca sunt invincibili, autoritari, puternici, inteligenti, dominanti, gravi, superiori, distinsi, merituosi etc. in tot ceea ce gandesc sau infaptuiesc, uitand adesea ca doar un anumit procent din masa numeroasa pe care o reprezinta sunt sclipitori...Cei mai multi se erijeaza in rolurile pe care din copilarie (datorita caror experiente oare?) le viseaza, insusindu-si fara scrupule toata intelepciunea lumii si incercand sa-si atribuie calitati ale celorlalti...
Vezi tu, nu pot inca intelege cum de generalizezi cu atata dezinvoltura (care, ti-am mai zis, ar putea insemna imaturitate dar si superficialitate); te misti intre cuvinte ce claseaza cu prea mare usurinta, fara sa te gandesti ca ar trebui, inainte de toate, sa recunosti caracterul ipotetic al oricarei idei; in fond, orice gand exact incercat a fi dat unor astfel de "teorii" (ce nu pot fi cuprinse cu exactitate intre anumite limite), ramane o ipoteza, ipoteza ce nu poate fi decat probabila.
Ce-ai zice de faptul ca SE POATE si asa:(...) exista in fiecare barbat un "powerless king" care asteapta, are nevoie de incurajari, mangaieri neistovite, ganduri bune, priviri calde, zambete placute, sarutari fierbinti, sustinere, generozitate etc. Dar asta inseamna sa generalizez. Si nu sunt de acord cu generalizarile. Dar e un gand...
Stiai ca Mircea Florian (filosof, si se stie ca in genere, filosofii au dispretuit femeia) a zis ca "barbatul devine ceea ce il face iubirea femeii?"

Anonim spunea...

Turn off this boring personality, and turn on the "Sweet Princess" you have inside... then ...the things will be a little diffrent!

Unknown spunea...

Cred ca lasi libertatea de a scrie dupa cum gandeste fiecare; am fost sincera si ti-am zis de la inceput: in tinerete cochetam cu incercari literare; daca iti displac nuantarile fcute, nici o problema; inteleg si accept. Eu gandeam ca e constructiv, chiar incitant sa poti dialoga cu gandurile altora, fie ele si rautacioase.
Pana la urma, orice judecata este posibila; in consecinta, sunt la fel de indreptatite chiar doua judecati contredictorii.